CATEVA CUVINTE DESPRE NOI

EPSILON TEAM

Având experiență în domeniu, venim în întâmpinarea nevoilor și dorințelor dvs, punându-vă la dispoziție o echipă de profesioniști cu ajutorul căreia visul dvs. de a avea o construcție funcțională și modernă va deveni realitate.

Din respect pentru timpul și banii dumneavoastră, vă oferim la un deosebit raport calitate-preț și într-un timp cât mai scurt, servicii de înaltă clasă care vor răspunde exigențelor dvs.

Afirmațiile făcute în această prezentare cu privire la intențiile, convingerile, asteptările sau previziunile de viitor ale echipei manageriale EPSILON TEAM sunt declarații de perspectivă, care sunt bazate pe asteptările, prezumțiile, estimările și proiecțiile cu privire la afacere, puternic coordonate cu creșterea locală a industriei construcțiilor.

EPSILON TEAM este o societate cu domenii multiple de activitate, ale cărei activități se află în sfera construcțiilor industriale/ civile și oferă un ciclu complet pentru distinșii săi clienți: de la excavare și construcția de cadre, la lucrări de instalații și design interior, toate la cea mai înaltă cotă de satisfacere a clienților și în limitele de timp și buget convenite.


SERVICII

Epsilon team furnizeaza urmatoarele servicii:

  • Demolare și lucrări structurale
  • Lucrări de finisare
  • Instalații sanitare
  • Lucrări de instalații și HVAC
  • Sisteme de stingere a incendiilor
  • Lucrări electrice curenți tari și slabi

EPSILON TEAM

Are capacitatea să execute toate tipurile de construcții indiferent de complexitatea lor de construcție. În ultimii 8 ani asociații și partenerii societății au fost implicati în principal în construcția de obiective personalizate, clădiri rezidențiale sau de birouri cu unul sau mai multe etaje, construcții de infrastructură sociale, culturale sau urbane.